Norden Freestylemusic

Blog

15. oktober 2021

Mit navn er Julie Dam
Jensen og dette er min
historie og fortælling
om hvordan min drøm
om DM, og medalje gik i
opfyldelse.


Det hele startede d. 25/6-19.  Jeg havde nemlig fået muligheden for at låne en helt igennem vidunderlig hoppe ved navn She Nett Hoejgaard, avlet og opdrættet af Stutteri Hoejgaard v. Alis og Per Karstens. She Nett og jeg startede vores karriere sammen kun få dage efter hendes ankomst. Vi startede nemlig Fynsmesterskab d 29/6-19 og blev samlet 2er. Efter det gik det stærkt. Vi blev først B- ekvipage, og så A-ekvipage d 4/10-19. Første ecco cup finale d 1/12-19 og blev samlet 4. Vinder af horseworld cup 26/1-20 med procenter over 72 alle 3 dage. 4 maj 2020 inviteret til samling med henblik på NM (De nordiske mesterskaber).


Inden She Nett og jeg skulle ride DM d 13/8-2020, besluttede vi os for at holde lidt stævne pause og fokuserede på vores træningsmetoder. Jeg gik meget op i at She Nett skulle have det sjovt, der skulle galoperes på marker og der skulle tages ture til stranden. Både for at opbygge muskler men også fora t hun synes det var sjovt at gå til ridning. Inden man så sig om kom covid 19 ind i billedet og lukkede ned for en masse. Det blev lige pludselig svært at se mulighederne til DM. Blev det afholdt eller blev det aflyst? Vi gik med spændingen længe, indtil det endelig blev meldt ud, at DM 2020 blev afholdt. Vi meldte til og så krydsede vi fingre. ENDELIG kom dagen hvor vi skulle køre mod Hovgaard Rideklub for at ride DM. Første stævne dag var jeg mega nervøs og jeg kom til at lave en masse rytterfejl. Efter det var det lidt svært at blive ved at tro på drømmen om at blive med i top 3 til DM. 

Jeg puttede She Nett godnat. Men da det blev morgen var jeg totalt kampklar jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle give den maks gas. Jeg hører mit navn blive kaldt op i højtaleren og mit hjerte giver et lille hop. Jeg rider ind på banen og jeg kan huske at jeg tænker “nu er det nu eller aldrig” jeg rider min PRM vanvittig godt og jeg er over- lykkelig for programmet. Jeg
havde efter den dag placeret mig med i toppen. Så måske var drømmen om at blive med i top 3 ikke så uvirkelig som jeg måske først havde troet? Søndag var der kür på programmet og jeg vidste at det var sidste dag at jeg kunne ride min plads hjem. Jeg gjorde det! jeg red min kür til 72.8% og blev bronzemedaljevinder. En kæmpe drøm der gik i opfyldelse, det er jeg SÅ taknemlig for.

 

Efter DM havde jeg kun Ecco cup finalerne tilbage som skulle afholdes på Blue Hors. Det var mit sidste stæven på She Nett. Min sidste midterlinje red jeg i min kür, hvor jeg scorede hele 73,4%. Mega rørende og vemodigt at vide, at det var den sidste midterlinje og det nu var slut. Jeg sætter kæmpe stor pris på alle de vidunderlige oplevelser jeg har haft på She Nett. Igen en KÆMPE tak til Stutteri Højgård for at låne mig en helt igennem fantastisk hoppe. 

Jeg ser nu mod nye udfordringer og vidunderlige oplevelser på hest.
Julie Dam Jensen

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på siden, accepterer du vores brug af cookies.