Norden Freestylemusic

Om Norden Freestylemusic

Hvorfor skal du vælge Norden Freestylemusic til din kür?

Du skal vælge Norden Freestylemusic fordi, jeg til dagligt arbejder professionelt på Nordvestjyllands største lokal radiostation, hvor musikken fylder hele min dagligdag. Musikken har været mit arbejde de sidste 13 år og jeg har beskæftiget mig med heste igennem mere end tre årtier. Så når jeg ikke er på arbejde på radiostationen, i stalden, til stævne eller hos hestene, er jeg helt sikkert igang med at producere endnu en fantastisk kür.

Så jeg har været i branchen i rigtig mange år og ved, hvor mange ressourcer der skal til, for at opnå de gode procenter derude på stævnepladserne. Derfor skal du gøre det du er bedst til, nemlig at ride – så tager jeg mig kærligt af kürmusikken! Derudover har jeg iøvrigt en masse spændende knapper der kan trylles med og jeg kommer gerne med gode ideer til din kür. Det eneste du skal gøre er at kontakte mig. Så er du allerede godt på vej med dit freestyleprojekt!

Så lad os sammen trylle med magien og lad os indtage banerne og forbløffe både publikum og dommere med en fantastisk kür.

 

Jeg har været i branchen i rigtig mange år og ved, hvor mange ressourcer der skal til for at opnå de gode procenter derude på stævnepladserne
Heidi Helene Sørensen
Iværksætter og KürMusikGuru

Dette medfølger din kürinvestering

  • Forsendelse i Danmark
  • USB-stick 
  • Mp3 lydfil
  • Mp4 videolink
  • Online backup af din musikfil

Priserne finder du i webshoppen → lige her.

Arbejdet påbegyndes når betaling er registreret.
Ønsker du istedet musikken leveret på cd, finder vi også sagtens ud af det!

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig!
Heidi Helene Sørensen
Iværksætter og KürMusikGuru

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på siden, accepterer du vores brug af cookies.