Norden Freestylemusic

FAQ

FAQ

Vore oftest stillede kür spørgsmål

Det plejer at tage ca 3 uger fra start til din færdige kürmusik sendes retur til dig. Men har du allerede afstemt dine musikønsker med din træner kan processen måske fremskyndes en anelse. Men no stress!

Står du og mangler kürmusik ASAP kan du tage en lytter i “Ready-to-ride” kategorien i webshoppen lige her. Her ligger musikken inkl. linjeføringen klar parat til dig og din hest, så I kan komme ud at danse når det lige passer ind hos jer.  

Ja, du må meget gerne komme med dine helt egne ønsker til musikken! Du har måske et særligt stykke musik som har en helt speciel betydning for lige nøjagtig dig – så endelig send dem til mig, så finder vi sammen ud af, om takten kan tilpasses til jeres kür. 

Uhhh, det er et godt spørgsmål!

Det er svært at svare på, men hvis din hest f.eks tripper i skridt, kan det være en god idé at fravælge taktfast musik lige nøjagtig der, da det kan fremhæve utakten. Her vil jeg råde dig til at finde noget musik som er knap så taktfast. 

Er du istedet super skarp til serierne, vil det være meget flot at musikken er med til at fremhæve og understøtte skiftene med markante takter eller beat. 

Har du en spinkel hest, synes jeg at det er flottest at vælge noget let musik, som er med til at løfte jer hvorimod en stor og kraftfuld hest godt kan bære noget mere power og dramatik i musikken. 

Men igen, musikvalg afhænger også af, hvad du som rytter bliver glad af at høre. Musikken frigiver nemlig endorfiner i din krop, og når du bliver mere glad, ja så rider du sikkert også lige lidt bedre <3 

Du kan sende mig din video over WhatsApp eller et link til youtube. Vælger du youtube skal du huske at gøre video’en ikke tilgængelig for offentligheden – men istedet vælge den funktion, at dem med linket kan se. Så er det nemlig kun dig og mig, der kan se jeres linjeføring. Mange ønsker at holde sin personlige kür så tæt til kroppen så længe som muligt, inden det for alvor går løs i freestylen. 

Hvis du skulle have et par småjusteringer efter din gennemridning, så fixer jeg ændringerne uden beregning. Det kan f.eks være du skal have et par sekunder mere i jeres parade efter indridningen, eller sidste øgning op ad midt bliver lidt for lang. Det retter jeg selvfølgelig uden beregning. 

Ønsker du derimod at ændre musikvalget efter at du har godkendt musikken fra start, ja – så finder vi også en løsning på det!

 

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på siden, accepterer du vores brug af cookies.