Norden Freestylemusic

Blog

29. april 2022

En kæmpe stor drøm gik i opfyldelse da jeg for mange dage, måneder siden besluttede at gå “mere-end-bare-lige-weekender-og-aftner ” all-in på kürmusikken og dermed også en smag på livet som “del-tids-selvstændig”. Flaget var hejst til helt til tops her på hjemmekontoret, for nu kunne der lægges endnu flere hestekræfter i kürmusikkens univers :)) 

Beslutningen har givet mig alverdens titler (foruden ægtehustru, mor til 3 og 5 norske skovhøns) men nu også titler såsom produktionschef, lagerchef, økonomiboss med stram håropsætning, indkøbschef (som al for tit lader sig friste af sjove unødvendige indkøb), oprydningschef (en post som jeg burde have strittet imod, da det ikke falder mig så naturligt), blomsteransvarlig (og her går det ikke alllll for godt), salgschef, SoMe content creator og alverdens andre spændende titler. Bare titlerne er på engelsk – så det er mægtig godt (eller noget).
 
Al sammen titler, som efter en længere dybgående samtale med cheftræneren, stadig ikk har givet mere på lønsedlen. “Se det som personlig udvikling og skønne interessetimer” sagde cheftrænere, mennesker har alle brug for personlig udvikling. Og som den ydmyge imødekommende jyske person som jeg er, modsagde jeg ikke cheftræneren (cheftrænere ved jo altid bedst) så jeg nikkede samtykkende og tog gladeligt imod alle visitkortene.
 
Og hold da op! Sikke en tid det har været på kontoret siden da. 
Især i markedsføringsafdelingen er der snart en alvorlig en-til-en-samtale på vej!
Der halter det nemlig gevaldigt med opslag – det er jo ikke det mest optimale, kan vi blive enige om det?!  Og så kan det nok være, at bølgerne gik højt, særligt fra produktionsafdelingen, som til stadighed er helt urokkelige med deres faglige motto: “Küropgaver ER og BLIVER det vigtigeste”!!!
Og helt ærligt, så er jeg faktisk ganske enig heri.
 
Så efter indtagelse af 2 kander kaffe, en kalorielet smørstang og gode takter, er vi blevet enige om at:
Markedsføringsafdelingen vil prøve at oppe sig .. Og produktionsafdelingen får 100% ret! 
Küropgaver ER det vigtigeste!

Så hjælp mig lige med at holde øje med, om markedsføringsafdelingen får klaret de vedvarende opslag her på siden.
 
Skulle du opdage uregelmæssigheder er du iøvrigt meget velkommen til at sende forslag til forbedringer på: tænk-mere-langsigtet@LivetSomDeltidsSelvstændig.DK men forvent ikke at afdelingen svarer tilbage. De er nemlig alle sammen rykket ind i produktionsafdelingen, som har vandvittig travlt igen, igen.
 
På forhånd tak for hjælpen
 

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på siden, accepterer du vores brug af cookies.