Norden Freestylemusic

Blog

26. marts 2021

Da jeg skulle have min første kür tænkte jeg meget på, at jeg skulle finde én der ville lytte til det jeg havde at fortælle og som ville lytte til mine ønsker.

Det eneste jeg vidste med kür var, at jeg selv skulle lave programmet  og så skulle jeg bruge musik der passede til.

I starten prøvede jeg selv at fikse noget, indtil jeg fandt ud af at jeg skulle have en der var professionel til at lave lige nøjagtig kür musik. Jeg søgte frem og tilbage på google “kür musik” og gik ind på de forskellige hjemmesider der kom frem og mig og min mor prøvede at ringe og snakke med nogle forskellige og ja jeg synes ikke der var nogen der matchede til det jeg søgte, lige indtil jeg faldt over Norden Freestylemusic

Jeg fik min mor til at ringe, da jeg selv var skide nervøs for hvad man dog sagde i telefonen og hvordan man egentlig skulle lave det.

Hvem ville komme med alle ideerne og var det bare mig der var skør når jeg sagde at jeg ønskede at få noget moderne musik??

Vi fik snakket projektet godt igennem med Heidi fra

Norden freestylemusic og var meget glad for hendes tilgang til opgaven, så ja – derefter gik musikarbejdet og opbygningen af küren for alvor i gang.

Jeg fandt først og fremmeste ud af, at Heidi skulle bruge en linjeføring så hun kunne sætte musikken i rigtig tempo og få det til at passe. Jeg skyndte mig at ringe til min træner og få snakket om hvordan man laver en kür og en linjeføring der både er til at forstå både for mig og min hest og jeg fik hurtigt lavet en linjeføring og fik redet programmet igennem, filmet og klar til afgang til Norden Freestylemusic

Da alt var på plads og efter en god ping pong frem og tilbage med musikken, kom der en mail hvor der stod “kür musik til Julie og Chico”.

Så kom alle tankerne –

Hvor dygtig er hun egentlig?

Har alt det hårde arbejde båret frugt?

YES! Det hele spillede som i en drøm og da jeg skulle ride til musikken for første gang var det som en film der startede sin kendingsmelodi. Det var fantastisk og jeg og min mor fik en dejlig ro i mave. Vi havde fået den rigtige hjælp og vores ønsker med musikken var blevet opfyldt! Derudover er Heidi og hendes datter også et par fantastiske mennesker – så det hele spillede!

Utroligt at en drøm rent faktisk blev til virkelighed bare ved at få den rigtige hjælp!

 

Julie Dam Jensen

Chico’s Boy Højgaard // She Nett Højgaard

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på siden, accepterer du vores brug af cookies.